visual_homepage_TH_Scheveningen

easyHotel Rotterdam vanaf 23 september geopend

by Lucas Drewes | Sep 23, 2013
In navolging op de opening van easyHotels in Amsterdam en Den Haag kunnen gasten vanaf 23 september ook overnachten in easyHotel Rotterdam. Vanaf vandaag zijn kamers online te boeken. Slechts drie maanden na de opening van de Haagse vestiging ontsluit de keten nu ook de Rotterdamse markt, waarmee de doelstelling van één hotel per jaar wordt ontstegen. Met de vestiging in Rotterdam wordt tegemoet gekomen aan het groeiende aantal zakelijke reizigers dat op zoek is naar een goede prijs-/kwaliteitverhouding. De derde vestiging van de snelgroeiende prijsvechter in de Benelux heeft 107 kamers en is gevestigd in het hart van Rotterdam in een voormalig kantoorpand aan West Blaak 67. Het hotel is goed bereikbaar met de metro (halte Beurs op 200 meter van het hotel), bevindt zich op loopafstand van parkeergelegenheid en is ideaal gelegen ten opzichte van het grote aantal bedrijven in de omgeving. Tweepersoonskamers zijn vanaf € 49,- online te boeken via www.easyhotel.com Voor meer informatie: www.easyhotel.com.

 

027_food-image-1372235

 Foto: easyHotel Rotterdam, de derde vestiging van easyHotel Benelux

 Zakelijke reiziger

Naar verwachting zal de vestiging van easyHotel in Rotterdam vooral tegemoet komen aan de vraag naar betaalbare hotelkamers van goede kwaliteit voor de zakenreiziger.

Lucas Drewes, Directeur Operations van easyHotel Benelux: “De vraag naar betaalbare hotelkamers neemt enorm toe. Naar verhouding zijn er veel vier- en vijfsterrenhotels in de markt en vult easyHotel een gat in de twee- en driesterrenmarkt op. Zo zijn schone kamers en bedden van goede kwaliteit bij ons gegarandeerd, zonder concessies te doen aan betaalbaarheid.”

 Vanaf € 49,- per nacht kan men al in een tweepersoonskamer in easyHotel Rotterdam. De lichte hotelkamers zijn twaalf vierkante meter en voelen ruim aan doordat ze zijn uitgerust met een glazen badkamer (met eigen douche, wastafel en toilet). Alle kamers zijn voorzien van Wi-Fi, airconditioning en hebben voldoende opbergruimte. De hotelkamers van easyHotel Rotterdam kunnen vanaf heden worden geboekt voor overnachtingen vanaf 23 september 2013. Zie voor meer info www.easyhotel.com.

 

Groei

Net als easyJet richt easyHotel zich op het ontvlechten van diensten, zoals het ontbijt, waardoor de kamers binnen ieders budget vallen en het hotel voor een economische impact zorgt in de vestigingsplaats. Met de opening van het hotel in Rotterdam zet easyHotel haar groeistrategie door. Tot en met 2017 wil de hotelketen in de Benelux minimaal één nieuw hotel per jaar openen op A1-locaties. Met het hotel in Rotterdam wordt nu de tweede vestiging in één jaar geopend. Op dit moment wordt er onder andere gezocht naar geschikte panden in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Schiphol en Luxemburg om de hotelketen uit te breiden.

 

Over easyHotel Benelux

easyHotel is een scherp geprijsde hotelformule die bedacht is door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Vorig jaar opende het eerste hotel in Afrika, in Johannesburg, haar deuren. Het concept richt zich op de zakelijke no-nonsense reiziger en toerist die regelmatig steden bezoekt. DanZep Hotels, masterfranchisehouder voor easyHotel Benelux, opende eerder een vestiging in Amsterdam en Den Haag. De hotelketen gaat in de Benelux tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar openen op A1-locaties. Voor meer informatie zie www.DanZep.com

 

socially actieve
Stay Connected & Discover
our special offers

danzepHotels

is Master franchise holder of easyHotel Benelux


© 2016 DanZep Hotels BV
© 2016 easyHotels
All rights reserved

Best price guarantee!

Get the Orange Club rate
only at the Benelux easyHotels.

ONLY HERE - NOWHERE ELSE!