visual_homepage_TH_Scheveningen

Masterfranchisehouder DanZep verheugd met nieuws over beursgang easyHotel

by Lucas Drewes | Jun 11, 2014

DanZep, masterfranchisehouder van easyHotel Benelux, is zeer verheugd met het nieuws over de beursgang van easyHotel. Eind mei maakte het Engelse concern bekend de intentie te hebben om easyHotel naar de beurs te brengen. Dankzij een beursnotering kan easyHotel in de toekomst nog meer investeren in wereldwijde groei en uitbreiding van de budgethotels.

 photo-1

Succesvolle hotelformule

Dan Metcalfe, directeur DanZep Hotels: “We zijn erg enthousiast over de beursplannen van easyHotel. Het succes van de budget hotelformule heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en dankzij de beursgang kan de groei van easyHotel ook in de toekomst worden gewaarborgd met meer hotels wereldwijd. Daar zullen wij, als masterfranchisehouder van easyHotel Benelux, absoluut de vruchten van plukken.”  

 DanZep Hotels is masterfranchisehouder voor easyHotel Benelux. De hotelketen gaat tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar openen op A1-locaties. Na Amsterdam, Den Haag en Rotterdam kunnen ook België en Luxemburg rekenen op vestigingen van de prijsvechter. Voor meer informatie zie www.DanZep.com

 

Over easyHotel

easyHotel is een scherp geprijsde hotelformule die bedacht is door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Het concept van easyHotel gaat de discussie aan of het aanbieden van het gebruikelijke totaalpakket in de hotellerie wel noodzakelijk is. Bij easyHotel ontbreken zaken als roomservice, minibar, ontbijt en een wake-up call. Voor meer informatie zie www.easyhotel.com

 

 

socially actieve
Stay Connected & Discover
our special offers

danzepHotels

is Master franchise holder of easyHotel Benelux


© 2016 DanZep Hotels BV
© 2016 easyHotels
All rights reserved

Best price guarantee!

Get the Orange Club rate
only at the Benelux easyHotels.

ONLY HERE - NOWHERE ELSE!