visual_homepage_TH_Scheveningen

easyHotels in de Benelux erkend met Tripadvisor Eco-leaderstatus

by Marc Laros | Jul 29, 2014

Alle easyHotels in de Benelux zijn door Tripadvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, erkend met een Eco-leader status in het TripAdvisor Eco-leadersprogramma™: easyHotel Amsterdam en Den Haag kregen de Platina status en easyHotel Rotterdam de Zilveren status.

In het TripAdvisor®Eco-leadersprogramma™ worden reizigers van over de hele wereld geholpen bij het plannen van milieubewustere reizen doordat hotels en B&B’s met een milieuvriendelijke werkwijze uitgelicht worden. easyHotel Benelux, dat erom bekend staat slim te ondernemen met een minimale belasting voor het milieu, heeft hiermee voldaan aan een aantal milieunormen die door een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid in samenwerking met deskundige partners voor TripAdvisor zijn opgesteld.

Lucas Drewes, operationeel directeur easyHotel Benelux: “We zijn erg trots op deze Eco-Leaderstatus van Tripadvisor. Wij doen er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo gebruiken we in al onze hotels energiezuinige lampen, toiletartikelen met gerecyclede verpakking, dispensers voor shampoo en douchegel, energiebesparende schakelaars in de gastenkamers, waterbesparende douchekoppen en 100% biologisch afbreekbaar toiletpapier. Wij vinden het een goede ontwikkeling dat reizigers nu gericht kunnen zoeken via de TripAdvisor website naar accommodaties die aan het milieu denken zoals de easyHotels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam!”

“TripAdvisor Eco-leaders lopen voorop binnen de horecasector in hun inspanning om duurzamere bedrijfsvoering te realiseren”, zegt Jenny Rushmore, Director of Responsible Travel bij TripAdvisor. “We hebben veel waardering voor deze hotels en B&B’s en zijn blij dat wij hun eco-initiatieven onder de aandacht kunnen brengen van onze online community van de meer dan 260 miljoen reizigers die elke maand onze site bezoeken.”

Voor meer informatie zie www.tripadvisor.nl/GreenLeaders en www.easyhotel.com

Over DanZep

DanZep Hotels is masterfranchisehouder voor easyHotel Benelux. De hotelketen gaat tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar openen op A1-locaties. Na Amsterdam, Den Haag en Rotterdam kunnen ook België en Luxemburg rekenen op vestigingen van de prijsvechter. Voor meer informatie zie www.DanZep.com

Over easyHotel

easyHotel is een scherp geprijsde hotelformule die bedacht is door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Het concept van easyHotel gaat de discussie aan of het aanbieden van het gebruikelijke totaalpakket in de hotellerie wel noodzakelijk is. Bij easyHotel ontbreken zaken als roomservice, minibar, ontbijt en een wake-up call. Voor meer informatie zie www.easyhotel.com

Over TripAdvisor

TripAdvisor® is de grootste reiswebsite ter wereld*, waarmee reizigers de perfecte reis kunnen plannen. TripAdvisor biedt betrouwbaar advies van echte reizigers, heeft een groot reisaanbod en biedt hulpmiddelen voor het plannen van een reis met rechtstreekse links naar boekingsfuncties. Websites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reiscommunity ter wereld, met ruim 260 miljoen unieke bezoekers per maand** en meer dan 150 miljoen beoordelingen en meningen die meer dan 4 miljoen accommodaties, restaurants en attracties beslaan. De sites zijn actief in meer van 41 landen, waaronder in China onder de naam daodao.com. TripAdvisor beheert ook TripAdvisor for Business; een speciale afdeling waarmee de toerismebranche toegang heeft tot de miljoenen bezoekers die TripAdvisor maandelijks trekt. 

 

socially actieve
Stay Connected & Discover
our special offers

danzepHotels

is Master franchise holder of easyHotel Benelux


© 2016 DanZep Hotels BV
© 2016 easyHotels
All rights reserved

Best price guarantee!

Get the Orange Club rate
only at the Benelux easyHotels.

ONLY HERE - NOWHERE ELSE!