visual_homepage_TH_Scheveningen

easyHotel Rotterdam blikt terug op succesvol eerste jaar

by Lucas Drewes | Aug 05, 2014

Bezettingsgraad na 1 jaar al ver boven landelijk gemiddelde

Vandaag is het precies een jaar geleden dat easyHotel in Rotterdam haar deuren opende aan de Westblaak 67. Sceptici reageerden destijds verbaasd op de komst van weer een nieuw hotel in Rotterdam. Het aantal Rotterdamse hotelkamers groeide het afgelopen jaar met 650 kamers naar een totaal van 3.659. Ondanks dit grote hotelaanbod blikt easyHotel terug op een succesvol eerste jaar, waarin de gemiddelde bezettingsgraad maar liefst 72% was, ruim 7% hoger dan het landelijk gemiddelde van 65,2%. De budgethotelketen mocht zich verheugen op een groeiend aantal zakelijke reizigers en toeristen dat op zoek is naar een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie kijk op www.easyhotel.com.

 027_food-image-1372235

 Foto: easyHotel Rotterdam, na 1 jaar al een bezettingsgraad van 72%

 Rotterdam toeristische trekpleister

Lucas Drewes, Directeur Operations van easyHotel Benelux: “Men verklaarde ons voor gek toen we de plannen presenteerden voor een easyHotel in Rotterdam. Maar de vraag naar betaalbare hotelkamers blijft toenemen. Rotterdam heeft zowel de toerist als de zakelijke bezoeker veel te bieden en dan is het prettig dat je bij easyHotel op een budgetvriendelijke manier een overnachting kunt vastplakken aan je bezoek. Wij zijn erg trots om in Rotterdam gevestigd te zijn, aangezien we hebben gemerkt dat de stad een steeds grotere toeristische trekpleister is geworden. De opening van de Markthal Rotterdam zal dit alleen nog maar versterken!”

Over easyHotel 

easyHotel is bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Vorig jaar opende het eerste hotel in Afrika, in Johannesburg, haar deuren. Het concept richt zich op de zakelijke no-nonsense reiziger en toerist die regelmatig steden bezoekt. DanZep Hotels, masterfranchisehouder voor easyHotel, opende al vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De hotelketen heeft de ambitie om tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar te openen op locaties in een stadscentrum. Voor meer informatie zie www.DanZep.com  


 

socially actieve
Stay Connected & Discover
our special offers

danzepHotels

is Master franchise holder of easyHotel Benelux


© 2016 DanZep Hotels BV
© 2016 easyHotels
All rights reserved

Best price guarantee!

Get the Orange Club rate
only at the Benelux easyHotels.

ONLY HERE - NOWHERE ELSE!