visual_homepage_TH_Scheveningen

Eerste easyHotel in België

by Lucas Drewes | Nov 06, 2014

Centrum Brussel krijgt primeur eerste easyHotel van de budget hotelketen

Brussel, 05 november 2014

Vandaag tekenden DanZep, eigenaar van De Pier en easyHotel Benelux, en Allfin een contract voor de bouw van het eerste easyHotel in het centrum van Brussel. Lente 2016 opent easyHotel haar deuren aan de Zilverstraat naast het monumentale hoefijzergebouw, deel uitmakend van het project Chambon. Momenteel wordt het complex, bestaande uit vier historische en 5 nieuwe gebouwen, door de Belgische projectontwikkelaar Allfin opgetrokken. easyHotel heeft met ruim 100 hotelkamers verdeeld over 7 etages, een unieke locatie in handen pal in het historische stadscentrum van Brussel. De Munt ligt om de hoek, het gerenoveerde Martelarenplein een straat verder en De Grote Markt en Centraal Station op slechts 400 meter afstand. Meer informatie over het concept zie www.easyHotelBenelux.com

easyHotel Brussel1      easyHotel Brussel2

easyHotel Brussel

In navolging van de Nederlandse easyHotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag opent easyHotel lente 2016 een nieuw hotel in Brussel. easyHotel komt met de ondertekening van dit ambitieuze bouwproject tegemoet aan haar plannen om minimaal één nieuw hotel per jaar te openen op toplocaties. Vorige week nog werd bekend gemaakt dat DanZep (exploitant van easyHotel Benelux) de Pier in Scheveningen heeft overgenomen. In 2015 zal het Scheveningse icoon weer open gaan voor het publiek.

Karim Zouaoui, Allfin: “We zijn verheugd het eerste easyHotel in België in één van onze binnenstedelijke projecten op termijn te verwelkomen. Dit hotel beantwoordt aan de stijgende vraag naar “Value for Money” hotelconcepten”

 

Dan Metcalfe, master franchisenemer van easyHotel Benelux: “We zijn erg blij dat easyHotel hiermee officieel voet aan de grond heeft gezet in België, zodat we straks ook zakenreizigers en toeristen in Brussel kunnen verwelkomen en voorzien van voordelige en comfortabele hotelovernachtingen”.

 

Over easyHotel
easyHotel is bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Het concept richt zich op de zakelijke no-nonsense reiziger en toerist die regelmatig steden bezoekt. DanZep Hotels, masterfranchisehouder voor easyHotel, opende al vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De hotelketen heeft de ambitie om tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar te openen op locaties in een stadscentrum. Voor meer informatie zie www.DanZep.com  

 

socially actieve
Stay Connected & Discover
our special offers

danzepHotels

is Master franchise holder of easyHotel Benelux


© 2016 DanZep Hotels BV
© 2016 easyHotels
All rights reserved

Best price guarantee!

Get the Orange Club rate
only at the Benelux easyHotels.

ONLY HERE - NOWHERE ELSE!