Hotel Icon Amsterdam Zaandam

Stay With Us

Beste Online Prijsgarantie

Close

Aankomstdatum

Close

Vertrekdatum

AMSTERDAM ZAANDAM

Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam
Nederland

Route

Contact ons

Per trein

Vanaf Schiphol

Vanuit Schiphol Airport kunt u de sprinter nemen richting Hoorn Kersenboogerd. U reist voor 3 haltes mee met de sprinter en stapt uit in Zaandam. Vanuit station Zaandam, is het 3 minuten lopen richting het hotel. De totale reistijd naar het hotel bedraagt ongeveer 21 minuten.

Per Auto

Vanaf Schiphol

Neem de oprit naar de A4 en volg richting de ringweg A10. U vervolgt de reis op de E22 richting Oostzaan. Neem de afslag richting Zaanstad – Zuid/Oostzaan/N516 vanaf de A8. Volg de S150 en de Provincialeweg/N203 in de richting van Rustenburg in Zaandam. Vanaf deze weg vervolgt u de reis richting Ankersmidplein 2.

Parkeermogelijkheden

Parkeerterrein

U kunt bij beschikbaarheid op het parkeerterrein parkeren van het hotel. De kosten zijn €15,- per 24 uur. Parkeren op het parkeerterrein is op eigen risico. Het is helaas niet mogelijk om de parkeerplaatsen te reserveren. Om bij het parkeerterrein te komen, voert u het volgend adress in uw navigatie: Rustenburg 115, Zaandam. Als u vervolgens dicht bij het hotel bent, neemt u de kleine ingang en wacht u voor de hefboom. Bij de intercom, geeft u uw naam en kentekenbewijs door om vervolgens de auto te kunnen parkeren op het terrein.

Q- Park Hermitage

Mochten er geen parkeerplekken beschikbaar zijn op het terrein, dan kunt u parkeren in de nabij gelegen parkeergarage op minder dan 5 minuten afstand van het hotel. De parkeergarage bevindt zich op de Hermitage nummer 144. Er is plek voor maximaal 900 auto’s. De maximum doorrijhoogte is 2.00m en u heeft 24/7 toegang om in en uit te rijden.

Stay With Us

Beste Online Prijsgarantie

Close

Aankomstdatum

Close

Vertrekdatum

BESTE ONLINE PRIJSGARANTIE

Wanneer u een kamer boekt via www.easyhotelbenelux.com bent u verzekerd van de beste prijs, annuleringsvoorwaarden en heeft u de keuze uit de meest flexibele boekingsmogelijkheden.

Vanaf €49,- per nacht

Meer info