Beste easyHotel gast,

Bij easyHotel ben je – ook in deze tijd waarin het Coronavirus de wereld beheerst – op een veilige plek. Hier kun je tot rust komen, even een frisse neus halen op een huurfiets of heerlijk overnachten. En dit alles in een hygiënische omgeving. Want de veiligheid van onze gasten en medewerkers is altijd onze topprioriteit en nu al helemaal.

Anderhalve-meter-samenleving

Het Coronavirus heeft de wereld plotseling veranderd in een ‘anderhalve-meter-samenleving’. easyHotel heeft zich aangepast aan deze nieuwe situatie en maatregelen genomen om jou veilig te ontvangen in deze nieuwe situatie. Volgens de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio’s mogen hotels open zijn. Ook mogen de eet- en drinkgelegenheden in de hotels geopend zijn voor alleen hotelgasten. We houden ons strikt aan die richtlijnen en nemen waar mogelijk zelfs nog extra maatregelen. Hoe we dat doen kun je hieronder lezen. Je kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om jou enthousiast en veilig te kunnen ontvangen!

Op de website van Koninklijke Horeca Nederland worden alle (regionale) richtlijnen genoemd.

Maatregelen easyHotel

easyHotel heeft maatregelen genomen  om de veiligheid en de gezondheid van gasten en medewerkers te kunnen waarborgen en om de risico’s op besmetting zo laag mogelijk te maken en om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Kosteloos Annuleren

In deze onzekere tijden begrijpen we dat je er graag even tussenuit wilt, om welke reden dan ook, en dat je door de situatie in de wereld niet altijd zeker bent of je wel moet boeken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je boeking die je al had en valt in de COVID-19 periode kosteloos om te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je nu een boeking maken voor de toekomst, maak dan gebruik van onze flexibele tarieven, dan kun je nog tot 24 uur voor aankomst annuleren of wijzigen

Wat wij doen om je veiligheid te waarborgen

Betaling

Uit veiligheidsoverwegingen accepteren wij in de periode van Covid-19 aan de balie alleen betalingen met Mastercard of Visa Card. Via onze website kunt u ook met Ideal betalen.

Wanneer je toch ziek bent

Wanneer je verkouden bent of hoest, blijf dan thuis. Zelfs op de dag van aankomst kun jij jouw boeking kosteloos wijzigen. Neem daarvoor contact op met het hotel via de helpwidget op de website en geef het door.

Deze omruil- en annuleringsmogelijkheid is alleen geldig op boekingen die zijn gemaakt via onze site: https://www.easyhotelbenelux.com.

Faciliteiten hotels

Inchecken/Uitchecken

Geopende hotels

In Nederland zijn de volgende easyHotels geopend:

In België is easyHotel Brussel geopend.