Routebeschrijving parkeren bij P+R Amsterdam ArenA

Adres:
Burgemeester Stramanweg 130
1101 EP Amsterdam Zuid-Oost

  1. Volg de bordjes P+R ArenA. U rijdt vervolgens de ArenA in en pakt de linker inrit P+R.
  2. Volg de bordjes zoals is weergeven op de foto hieronder naar het buitenste gedeelte van de parking. U kunt uw auto achter ons hotel parkeren op het parkeerdek. Vanaf het parkeerdek, kunt u de 3e verdieping van ons hotel bereiken. Gelieve u de intercom gebruiken en wachten tot de deur zichzelf opent.

    BELANGRIJK: Wilt u gebruik maken van het voordelige tarief dat P+R Arena aanbiedt, dan zijn hier enkele handelingen die u moet uitvoeren voordat u in aanmerking komt voor het goedkope tarief.

    Deze handelingen zijn nodig omdat de garage ontworpen is om verkeer uit de binnenstad te ontzien en dus MOET iedereen gebruik maken van het openbaar vervoer naar de stad.

  3. Op de dag van vertrek moet u een reis afleggen met metro 54 naar (minimaal) station Amsterdam Amstel. Daar kunt u beneden bij de poortjes uitchecken, daarna kunt u direct weer bij de poortjes inchecken met uw vervoersbewijs. Als u terug bent op station Amsterdam Amstel moet u binnen een uur de parkeergarage uitrijden.
  4. In de parkeergarage op de beganegrond vind u betaalautomaten met P+R stickers. (Zie de foto hieronder). Hier kunt u uw inrijkaart invoeren, die u bij stap 1 heeft ontvangen.
  5. Scan uw openbaar vervoersbewijs bij de zwarte scanner met het pictogram P+R. Hier ziet u de lampjes van links naar rechts verplaatsen en hier wordt het bewijs gescand om te kijken of u de reis heeft afgelegd met het openbaar vervoer om in aanmerking te komen voor het goedkope tarief.
  6. U ziet het dagtarief veranderen. Dit tarief is afhankelijk van het tijdstip dat u de garage bent ingereden.

Voor 10.00 uur (maandag t/m vrijdag): eerste 24 uur € 8,- daarna € 1,- per 24 uur
Na 10.00 uur (maandag t/m vrijdag): € 1,- per 24 uur
Zaterdag en zondag en feestdagen: € 1,- per 24 uur