Hotel Icon Rotterdam City Centre

Stay With Us

Beste Online Prijsgarantie

Close

Aankomstdatum

Close

Vertrekdatum

ROTTERDAM CITY CENTRE

Westblaak 67
3012 KE Rotterdam
Nederland

Routebeschrijving

Contact ons

Per trein

Vanaf Amsterdam Schiphol

Neem de intercity direct naar station Rotterdam Centraal Station. Deze trein doet er ongeveer 30 minuten over. Een kaartje voor de intercity direct kost € 2,40 extra. Een andere optie is de intercity naar Dordrecht – Breda, waarbij u uit moet stappen bij Rotterdam Centraal. Eenmaal gearriveerd op centraal station, volgt u de aanwijzingen zoals hieronder beschreven bij “met de tram of metro – vanaf Rotterdam Centraal Station”.

Per tram

Vanaf Rotterdam Centraal Station

Neem tram 4 of 7, en stap uit bij tramhalte Eendrachtsplein. De reistijd is ongeveer 8 minuten.

Per metro

Vanaf Rotterdam Centraal Station

Metrolijn D of E, uitstappen bij metrohalte Beurs. De reistijd is ongeveer 5 minuten.

Per Auto

Vanuit Utrecht

Via de A20 richting Rotterdam. Bij knooppunt Terbregseplein via de A16 richting Dordrecht. Neem afrit 25 Centrum. Richting Centrum via de Maasboulevard (rivier is aan uw linkerhand) 4 km rechtdoor.  Vervolgens rechtsaf (op de brug). Na 300 meter linksaf de Blaak op en na 900 meter aan uw linkerhand ligt easyHotel Rotterdam.

Vanuit Schiphol / Den Haag / Rotterdam Airport (A4)/(A13)

Via de A4/A13 richting Rotterdam. Bij het Kleinpolderplein de afslag Rotterdam Centrum nemen. Bij het tweede stoplicht rechtsaf, borden Maastunnel volgen via de 2 km lange tunnel tracé. Bij het verkeersbord Centrum/ Erasmus Medisch Centrum (3e stoplicht) linksaf. Bij het vierde stoplicht ligt aan uw linkerhand easyHotel Rotterdam.

Vanuit België / Breda / Dordrecht (A16)

Via de A16 richting Rotterdam. Volg eerst Ring Oost, Utrecht, dan afrit 25 Rotterdam Centrum/Capelle a/d IJssel, dan Centrum. Volg Maasboulevard (de rivier is aan uw linkerhand) 4 km. Rechtsaf (op de brug). Na 300 meter linksaf de Blaak op en na 900 meter aan uw linkerhand ligt easyHotel Rotterdam.

Per taxi

Neem een taxi op de officiële taxistandplaats naar het onderstaande adres. De kosten en reistijd zijn ongeveer € 70 & 50 minuten van de luchthaven Schiphol, € 45 & 25 minuten van Rotterdam / The Hague Airport en € 10,- & 5 minuten van station. Zowel de kosten en de reistijd zijn afhankelijk van het verkeer en het tijdstip van de dag.

Parkeermogelijkheden

Speciaal tarief openbare parkeergarage Lijnbaan

Voor easyHotel gasten hebben wij een speciaal prijs voor de parkeergarage Lijnbaan. U betaald € ​17,50 per 24 uur. U ontvangt deze speciale prijs alleen wanneer u uw parkeerkaart afrekent in het hotel voor vertrek. De openbare parkeergarage Lijnbaan is gelegen in de Crispijnstraat 6, 3012 GB Rotterdam.

Parkeren op straat

Wanneer er parkeerplaatsen beschikbaar zijn in de straat kunt u hier ook parkeren. Houdt u er rekening mee dat u alleen met een pinpas of creditcard kunt betalen in de betaalautomaat. De kosten bedragen
€ 3.33 per uur en tussen 23:00 en 09:00 uur kunt u gratis parkeren.

Parkeren & Reizen (P + R)

Parkeergarage Kralingse Zoom ligt bij metrostation Kralingse Zoom en heeft 1700 parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er op het parkeerterrein onder de parkeergarage nog 690 parkeerplaatsen beschikbaar.
P + R Kralingse Zoom ligt direct aan de rijksweg A16, afslag 26 en heeft een eigen toegangsweg.

Met de Metro bent u in ongeveer 8 minuten in het centrum van Rotterdam.

Gratis (maximaal 72 uur) parkeren met OV-Chipkaart.
P + R Kralingse Zoom is gratis voor OV-gebruikers op vertoon van een OV-chipkaart waarmee is gereisd aan de betaalautomaat (check altijd in en uit). U dient altijd uw inrijkaart en de OV-chipkaart aan de betaalautomaat aan te bieden. Wie niet verder reist met het openbaar vervoer betaalt het geldende parkeertarief van € 0,50 per 18 minuten, dagtarief € 17,00.

Stay With Us

Beste Online Prijsgarantie

Close

Aankomstdatum

Close

Vertrekdatum

BESTE ONLINE PRIJSGARANTIE

Wanneer u een kamer boekt via www.easyhotelbenelux.com bent u verzekerd van de beste prijs, annuleringsvoorwaarden en heeft u de keuze uit de meest flexibele boekingsmogelijkheden.

Vanaf €49,- per nacht

Meer info